Gastenboek - Family Dream Dog Doodles

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

8 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 5.0/5

Suzie van gorp
2020-07-25 13:04:14
Sinds februari 2020, trotse eigenaar van onze Juul. Wat zijn wij blij dat we via Majella en haar hele gezin , kennis hebben mogen maken met de doodles. Dankzij hun ben ik nu ook ontzettend verliefd geworden op dit geweldige en ontzettend lieve en trouwe doodle vriendinnetje. Geen vraag is te gek of teveel , ook nadien staat ze je altijd te woord en blijft ze nauw betrokken . Wat een liefde stralen ze uit naar al hun doodle vriendjes/vriendinnetjes .Vol passie weten ze er alles over te vertellen . Wat voelde het goed en nu nog steeds dat wij bij heel veel toeval trotste eigenaar mogen zijn van een pup die bij de family dream dogs vandaan komt. GOUD , ons gezinnetje is met de komst van Juul weer helemaal compleet.
Anja Wijnen
2020-06-25 20:58:36
Onze pup Ziggy is via een zeer bijzondere route op ons pad gekomen. We hadden 'm eigenlijk wel 'Magic' kunnen noemen. Majella en haar gezin zijn super gastvrij. Altijd staat ze klaar voor een goed advies en blijft, ook op langere termijn, ontzettend betrokken bij 'haar' hondjes. De naam van de fokker beschrijft exact waar ze voor staan; het Family gevoel en het mogen zorgen voor een Dream Dog. Zo blij dat zij op ons pad gekomen zijn.
Jessy
2020-06-25 20:57:14
In februari 2020 hebben wij onze pup Noedel opgehaald bij Majella en haar gezin. Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij via hun gezin onze Noedel mochten verwelkomen. Ze hebben veel aandacht in het socialiseren van de pups gestoken en de pups groeien er in de huiskamer op. We werden continue op de hoogte gehouden middels foto's en filmpjes en ook nu de pups wat ouder zijn staat Majella nog klaar om onze vragen te beantwoorden. Wij zijn ontzettend blij met onze lieve pup Noedel en denken dat ze mede dankzij deze professionele fokker uit is gegroeid in zo'n lief, stabiel en aanhankelijk hondje
Fam van Eijsden
2020-06-25 20:55:59
Op 21 september 2019 hebben wij onze floki opgehaald bij deze fantastische familie!! Vanaf de geboorte tot de dag van ophalen zijn we super goed op de hoogte gehouden dmv een app groep waar zeer regelmatig foto's en filmpjes in geplaatst werden. Ook zijn we elk bezoek aan de pups zeer gastvrij ontvangen en ze hielpen ons ook heel goed met de juiste keuze maken. De testen van beide ouders kregen we ook gelijk in te zien wat ik al heel professioneel vind, en om nog maar niet te spreken over hoe goed onze floki gesocialiseerd bij ons kwam!Nog steeds zijn ze heel betrokken en als we vragen hebben of we zitten ergens mee kunnen we altijd bij ze terecht. Echt super fijn! Family dream dog doodles is wat ons betreft een dikke vette aanrader.
Mirjam
2020-06-25 20:54:49
Wij genieten volop van een hondje bij deze familie vandaan! Ze zijn echt super! Voor alle vragen kunnen we altijd nog steeds bij ze terecht om even te sparren... ze zijn ontzettend betrokken bij het welzijn van de hondjes!
Shirley Davies-van Damme
2020-06-25 20:53:53
Ook wij zijn trotse eigenaar van een echte FamilyDreamDog Doodle. Een TOPfokker met een groot ❤ voor doodles. Een trotse fokker met verstand van zaken, die verantwoord fokt, waarbij het welzijn van de hondjes altijd voorop staat. Ook na de “koop” kan je voor advies altijd bij Majella terecht. Ze onderhoudt ook het contact met de nieuwe baasjes, zodat ze ons altijd met raad en daad bij kan staan. Mijn gezin en ik zijn uitverkoren als gastgezin voor een ontzettende knapperd van een reu, Gigolo genaamd.Wij zijn ontzettend blij, met Gigolo, met Majella & Stanley, met de goede begeleiding..... met alles eigenlijk Kortom.... dik tevreden baasjes
Guy Moermans
2020-06-25 20:52:28
Mooie website
2020-06-25 20:51:33
Succes met jullie website en de honden.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu