Gastgezin - Family Dream Dog Doodles

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het komt wel eens voor dat we een gastgezin zoeken voor één van onze pups. Gastgezin worden houdt in, dat u de pup krijgt en dus geen aankoopsom hoeft te betalen.
Deze pup/hond blijft eigendom van Family Dream Dog Doodles. Wij verwachten van u als gezin, dat de pup alle liefde en verzorging krijgt, alsof het uw eigen pup is.
Kosten die gemaakt worden wat betreft voeding, verzorging, dierenartskosten enz. zijn dan ook voor uw rekening. Kosten met betrekking tot de fok zijn vanzelfsprekend voor onze rekening.
Een teefje zal nadat zij diverse belangrijke gezondheidstesten met goed gevolg heeft doorlopen, op een verantwoorde leeftijd maximaal drie nestjes gaan krijgen.Het teefje zal een week voor haar bevalling terug naar ons komen en vervolgens 9 à 10 weken bij ons blijven tot haar pups weer vertrokken zijn naar nieuwe gezinnen. In deze periode bent u natuurlijk van harte welkom om uw hond en het nestje te komen bezoeken.
Bij een reutje werkt het anders. Hij zal regelmatig door ons bij u opgehaald worden, om een dekking te verrichten. Een reutje ben u dus regelmatig één dag kwijt of misschien zelfs maar een paar uurtjes, terwijl een teefje een langere periode niet bij u thuis woont. Wanneer wij het desbetreffende teefje of reutje niet meer inzetten voor de fok, zal u eigenaar worden van de hond. Wij hopen dan, dat u en de hond nog vele jaren van elkaar mogen genieten !!

Dit is kort samengevat wat het inhoudt om gastgezin te zijn. Natuurlijk is hier nog meer over te vertellen. Dit wordt dan ook allemaal besproken met de mensen, die op het moment dat wij een gastgezin zoeken voor een Family Dream Dog Doodles pup, interesse hebben om gastgezin te worden en door ons uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Mocht u serieuze interesse hebben om gastgezin te worden en binnen een straal van 10 kilometer van Dongen (Noord-Brabant) wonen, dan ontvang ik graag een bericht via de contactpagina  of per email met uw gezinssamenstelling, hoeveel tijd er beschikbaar is om een pup op te voeden en waarom u denkt geschikt te zijn als gastgezin voor een labradoodle.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu